måndag 2 november 2009

Gary Unmarried, en bra avrundning

Det var den dagen det!

Första inskolningsdagen för Savannah på sin nya förskola gick alldeles utmärkt. På grund av sjukfrånvaro i personalgruppen hade schemat för inskolning förändrats de två första dagarna till närvaro endast mellan 09-10. Det var nog faktiskt rätt bra, eftersom det blev nog många nya intryck för Savannah. Hon var en slagen hjälte redan 10.30 när hon somnade in på hemvägen.

Efter att vi alla tre sedan spenderat två timmar på banken med allt vad det innebär av räntor, bolån, tillval, fonder, pensionssparande osv. osv, ja då var vi nog alla rätt så möra och trötta. Rekorderlig mat till Savannah..och snabbmat i form av Pizza från Restaurang Maria. Måste för övrigt säga att Löv pizza ifrån Restauran Maria slår det mesta i pizzaväg som jag tidigare smakat!

När man till sist sätter sig ner i soffan efter att ha nattat Savannah, är det perfekt att filtrera bort myllret i huvudet av dagens samlade tankar och funderingar, genom att ladda USB-stickan och plugga in för att titta på ett nytt avsnitt av Gary Unmarried. Den serien är bara helt underbar, och har den finfina egenskapen av att "växa till sig" ju längre man följer serien. För närvarande så följer jag tre st komediserier, The big bang theory, Two and a half men och Gary Unmarried. Alla tre är lika suveräna på sitt eget sätt.


Jag har tidigare haft lite problem med att uppskatta Jay Mohr som skådespelare, vet inte riktigt varför men förmodligen är det för hans roll som professor Rick Payne i Ghost Whisperer. Där spelade han mest en töntigt excentrisk professor med ett huvud som såg ut som att det hade krympt. I Gary Unmarried är han helt annorlunda. Hans huvud har förvisso inte ha vuxit till sig, men hans karaktär som Gary Brooks är som klippt och skuren för honom.

Det finns många karaktärer att tycka om i denna serie, t.ex. Ed Begley Jr som Dr Walter Krandall och Al Madrigal som spelar Dennis Lopez och var Garys kollega i sin målerifirma.

Avsnitt 5 - Gary on the air, var ännu ett suveränt avsnitt. Jag huckrade speciellt gott åt hans imitation av Christopher Walken.

Kolla gärna in den här på CBS sajt, Gary does Christopher Walken.

~Adieu ~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogglista.se Personligt Top Personligt bloggar BloggRegistret.se